Първоначално публикувано от Bobi_33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почна се!
Collapse
X
-
То между бомбетата има импровизирана гредзичка, тя е в основата на облегалката. Но е добре да има профилче което да държи 2-та задни рога и да е някъде примерно в средата на дупката дето ще се получи.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеТо между бомбетата има импровизирана гредзичка, тя е в основата на облегалката. Но е добре да има профилче което да държи 2-та задни рога и да е някъде примерно в средата на дупката дето ще се получи.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАз знам защо трябва да го режа тоя леген, ама вие защо?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЩото тоя леген пречи за нормална генерация, пречи за монтаж на стаб щанга и т.н. Още повече, когато колата ще се превръща в бегачка и няма да се товари, ти ми кажи за какво трябва да има леген.
На новата ще го поорежа, за да се клати свободно диференциала. То и резервоара трябва да махна, че ще пречи на кардана.
Накрая няма да правя почти нищо и ще си я карам.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Радвам се, ама сега гледам, какво съм писал, та да се поправя!
Въпреки, че мотора е слабо-силен, а освен това на метан е като да караш Пунто, много ме кефи, как мърка и изобщо показва всички признаци на здрав мотор.
Юркам го с 6000 оборота, а той дори и не протестира.
На баир го няма, ама на равно и в нанадолно....
Малиййййй!
Все пак , нищо общо с Катъра!
1.7 8 В си е класика!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеМного ми допада даже да поосвободя мотора от допълнителна консумация, но ако леката ми задница занесе трудно ще я вкарам в пътя без хидравлика. Ще го измисля и това като му дойде редаАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
Comment